Δέσποινα Βανδή: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια»

Η τραγουδίστρια συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και ετοιμάζεται για μια μεγάλη περιοδεία μαζί με αγαπημένους συνεργάτες της και επί αφορμή αυτής μίλησε στο «Happy Day».

Δέσποινα Βανδή: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια»

Η Δέσποινα Βανδή ανατρέχοντας στην 30χρονη πορεία της θυμάται: «Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές.

Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί.

Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά», σημειώνει η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή δεν φοβάται να μιλήσει και για την ηλικία της: «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής».

Η Δέσποινα Βανδή απαντά και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει».

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τέλος αν σκέφτεται τον γάμο: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει. Όμορφη γεμάτη, να είμαστε έτσι αγαπημένοι, όπως σήμερα, να μπορούμε ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία και με απλές όμορφες στιγμές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ