Συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, ούσα αποφασισμένη να μιλήσει για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο «Down Town» και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, τα παιδιά της και τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Όταν κάνεις παιδιά, όλα αλλάζουν. Αφήνεις τον εαυτό σου πιο πίσω, μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε ευχαριστούν απόλυτα αλλά ευχαριστούν τον υπόλοιπο κόσμο και από εκεί που ζούσες 100%για τον εαυτό σου καταλήγεις να ζεις 50%, μετά 30, 10… και μια μέρα χάνεσαι, χωρίς να το καταλάβεις», είπε χαρακτηριστικά για τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι είχε αφήσει τον εαυτό της, καθώς προτεραιότητα ήταν τα παιδιά της. «Μην ξεχνάς ότι η Μελίνα πάει 19 και από την ώρα που ήρθε στον κόσμο εγώ με άφησα. Μετά γεννήθηκε ο Γιώργος. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να είναι καλά τα παιδιά. Όλος ο κόσμος μου ήταν αυτά. Δεν έδινα καμία σημασία στον εαυτό μου», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

Στην ερώτηση «δεν φοβήθηκες την ώρα που ένιωσες ότι ερωτεύεσαι;», η Δέσποινα απάντησε: «Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα».

«Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ