Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «[email protected]» και μίλησε για τον καινούργιο κύκλο του «Cash or Trash», το οποίο επιστρέφει στις 8 Οκτωβρίου στις 18.20 μέσα απο τη συχνότητα του Star. H δημοφιλής επιχειρηματίας αναφέρθηκε όμως και στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από της ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη και όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star. Eίμαι πολύ χαρούμενη και το τιμώ», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή του εκλιπόντα συζύγου της για την ανάληψη της παρουσίασης του «Cash or Trash», και αποκάλυψε ότι τον συμβουλευόταν αρκετά. «Η παρουσιάση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέπσοινα Μοιραράκη. Μάλιστα, ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερωβολικά να δεχτώ την πρόταση και όταν το βλέπαμε μαζί μου έλεγε “σε θαυμάζω γυναίκα μου”. Τον συμβουλευόμουν στα πάντα. Μου έδωσε ώθηση. Τότε ήταν μια δύσκολη στιγμή μας κι έκανα γυρισματα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενη για τον δεύτερο κύκλο. Ανυπομονώ να δω την αυριανή πρεμιέρα και τον εαυτό μου».

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη σημείωσε τη σημαντικότητα της ομάδας του project και του project manager, Γιώργου Ευφραιμίδη, με την ίδια να αποκαλύπτει παράλληλα ότι το κοινό ανυπομονεί για την επιστροφή της εν λόγω εκπομπής, καθώς τη σταματούσαν για να μάθουν πότε κάνει comeback. H παρουσιάστρια του tv show μίλησε επίσης για την πρώτη δουλειά της, τις αντίκες, και υπογράμμισε ότι πάντοτε είναι με την πλευρά των πωλητών. «Περιμένω με γωνία τα δύο πρώτα επεισόδια και τα υπόλοιπα γυρίσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο «Cash or Trash», που επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star για να αποκαλύψει στο κοινό την τιμή των μικρών ή μεγάλων θησαυρών και των κρυμμένων κειμηλίων σας, παίκτες από όλη την Ελλάδα φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο, που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση. Ένα συλλεκτικό κομμάτι, ένα παράξενο αναμνηστικό άγνωστης προέλευσης και αξίας, κάτι πραγματικά σπάνιο, που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί και να πάψει να πιάνει απλώς χώρο στη ντουλάπα!

Η διαδικασία του «Cash or Trash» ξεκινάει στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο παίκτης μπαίνει στο χώρο με το αντικείμενο του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό από τον εκτιμητή. Πρόκειται για τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, με εμπειρία στο χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων. Η διαδικασία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο δωμάτιο των αγοραστών.

Εκεί ένα έξυπνο παζάρεμα, μπορεί να αποφέρει στον παίκτη ακόμη και τα υπερδιπλάσια του ποσού, που έχει δώσει ο εκτιμητής! Ακόμη κι αν ο εκτιμητής αποφασίσει ότι είναι trash, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στο Cash or Trash!

Οι, ήδη, αγοραστές του «Cash or Trash», Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα έχουν να «κονταροχτυπηθούν», για να αποκτήσουν τα αντικείμενα που προκαλούν το συλλεκτικό τους ενδιαφέρον και δύο νέους συνεργάτες – αγοραστές, την Ελομίδα Βισβίκη και τον Θάνο Μαρίνη.

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «’Εχασα τη ζωή μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ