Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε για την παρουσίαση στην τηλεόραση, την απώλεια του συζύγου της αλλά και τον λόγο που θέλει η οικογένειά της και οι συνεργάτες της να τη βλέπουν θλιμμένη.

H Δέσποινα Μοιραράκη η οποία εδώ και δύο σεζόν παρουσιάζει την εκπομπή «Cash or Trash » στο Star, μίλησε για το πώς τη βοηθάει η δουλειά της να ξεχνιέται αλλά και να μην είναι θλιμμένη. «Η εκπομπή αυτή είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου και το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Είμαι η παρουσιάστρια του Cash or Trash, ένα project πάρα πολύ ιδιαίτερο για τον ελληνικό χώρο. Είναι μία εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Ήρθε σε μία περίοδο της προσωπικής μου ζωής που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, διότι έχοντας όλο αυτό το πρόβλημα που έφυγ ο σύζυγός μου, απασχολούμαι, θα πάω στα γυρίσματα, θα με περιποιηθούν ως γυναίκα.» είπε η επιχειρηματίας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλά για την απώλεια του συζύγου της

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς είναι αυτή την περίοδο, η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά την απώλεια του συζύγου μου. Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς. Είμαι υποχρεωμένη να το βιώσω.Έχω και τα παιδιά μου δίπλα μου και τη δουλειά μου που με απασχολεί πολύ το μυαλό μου για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Αυτό δεν ξεπερνιέται, ούτε και συνηθίζεται. Το προσπαθώ όμως. Ήταν το χειρότερο που έχω περάσει. Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας και πάλεψα πολύ σκληρά για να μπορώ να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι μου και να βγαίνω στο γυαλί και να χαμογελάω. Δεν ξέρω πως τα κατάφερα. Θαυμάζω τον εαυτό μου. Δε θέλω να με βλέπουν και τα παιδιά μου θλιμμένη.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ