Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, υπήρξαν ένα από τα πιο δυνατά και επιτυχημένα δίδυμα στον καλλιτεχνικό χώρο. Γι’αυτό μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για τσακωμούς και τριβές στην επαγγελματική τους σχέση που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Μετά από πολλά χρόνια από τη λήξη της συνεργασίας τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος συναντήθηκαν ξανά και παραχώρησαν κοινές δηλώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» του Φοίβου και μαζί με τον συνθέτη απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς η Δέσποινα θα δει την παράσταση», είπε ο Φοίβος και πρόσθεσε: «Θα μου την αλήθεια. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Για αυτό στεναχωριόμαστε». Τότε η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Μάλιστα, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται! Στο χέρι μας είναι», είπε ο Φοίβος.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο συνθέτης τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε δηλώσει για το επαγγελματικό του διαζύγιο με τη Δέσποινα: «Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε».

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είχε μιλήσει και η Δέσποινα Βανδή λέγοντας:
«Τι να σας πω για τον Φοίβο, είναι τόσα πολλά που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει μαζί με τον Φοίβο. Ήταν ήδη πετυχημένος όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα, ήταν ότι ήξερα ότι δεν υπήρχε ποτέ δεύτερη σκέψη. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, οπότε κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Το “Γεια” ήταν η κορυφαία μας στιγμή. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι στο στούντιο πήγαινα και δεν ήξερες τι θα πεις. Καλούμουν εκείνη την ώρα να πω το τραγούδι, να μάθω τις νότες, να βάλω τον ψυχισμό μου, ατελείωτες ώρες. Θυμάμαι τον Φοίβο να λέει “τίποτα δεν έχουν καταλάβει τίποτα” είχε την αγωνία. Εγώ είχα την απόλυτη σιγουριά. Σε αγαπάω πολύ. Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 16 χρόνια, κάπου εκεί. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ