Η Δέσποινα Βανδή και οι στιλιστικές της επιλογές έχουν βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταία διάστημα με αφορμή τα ρούχα που φοράει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Κάποιοι που κρίνουν πάντα τους άλλους σχολίασαν στα social media πως τα ρούχα που φοράει επί σκηνής η Δέσποινα Βανδή δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα άνω των 50.

Σε αυτές τις τοποθετήσεις πήραν θέση πολλοί επώνυμοι.

Αρχικά η η Έλλη Κοκκίνου είπε μεταξύ άλλων μετά από ερώτηση δημοσιογράφων: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά, να αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δεν σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως. Έχουμε μπερδέψει τον σχολιασμό σε δημόσιο λόγο με τον σχολιασμό και τον χαβαλέ που κάνουμε με την παρέα μας. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».

Η Ελένη Φουρέιρα που ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα ενοχλήθηκε ακόμα και με την ερώτηση τονίζοντας:
«Εντάξει, δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ είναι τραγικό, δηλαδή δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε σήμερα (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ) την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο πριν ταξιδέψει για Κύπρο και τη ρώτησαν για τα σχόλια που δέχτηκε.

Δείτε την απάντησή της στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ