Το πρώτο τους ταξίδι, μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στη Ρώμη και γεμίζει τις μπαταρίες του αφήνοντας τα δύσκολα πίσω του.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο στα social media, απαθανατίζοντας τους δυο τους να περπατούν και να χαλαρώνουν στα γραφικά μέρη της υπέροχης αυτής πόλης.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στη Ρώμη

«Η αγάπη μου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του ενσταντανέ αποδεικνύοντας ξανά το πόσο full in love είναι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε repost το βίντεο της αγαπημένης του, ενώ σε δικό του Insta Story είδαμε τις τοπικές λιχουδιές που δοκίμασαν.

Βασίλης Μπισμπίκης
Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι, ενώ κανείς δεν ξεχνά τα λόγια της πρώτης σε συνέντευξή της: «Τον έρωτα δεν τον επιδίωξα, προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία. Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι μπορεί να λέει ο και ένας δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά, έχω έναν άνθρωπο που αισθάνομαι αρμονία, ποθώ, νιώθω χαρά, παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα, είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ