Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης περνούν υπέροχες στιγμές ως ζευγάρι. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γυμναστή, ενώ η τραγουδίστρια στηρίζει την κόρη της.

Στήριξη, όμως, λαμβάνει και από τον Ντέμη. Πηγή του περιβάλλοντός τους είχε αναφέρει στο Happy Day: «Τη συμπαθεί πολύ τη Μελίνα η μητέρα του Αλέξανδρου. Ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και τον Ντέμη και έχει έγκριση. Πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ-πολύ αγαπημένοι».

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκαν στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και κοινοποίησαν βίντεο. «Δε βασανίζομαι μόνη μου εδώ», ανέφερε η Δέσποινα με την Έλλη στο πλευρό της.

Η σχέση της Δέσποινας με τα παιδιά της είναι πολύ καλή και σε συνέντευξή της είχε αναφέρει τη γνωριμία τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην, δεν ήμουν προεταοιμασμένη. Έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά και δεν θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι», επισήμανε η καλλιτέχνιδα.

«Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά. Είμαι δίπλα τους σε ό, τι κι αν αποφασίσουν. Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης. Θέλω να κρατάω τον ρόλο της μητέρας. Εννοείται ότι συζητώ τα πάντα μαζί τους αλλά είμαι η μάνα τους. Αυτή είμαι. Η κόρη μου μού μοιράζεται πράγματα», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Ο γοητευτικός σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη – Τον έχει γνωρίσει ήδη στη Δέσποινα Βανδή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪ́ΔΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ