Η πρεμιέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν φορτισμένη συναισθηματικά για τη Δέσποινα Βανδή.

Όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης προκειμένου να παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μνήμην του καλού του φίλου, Βασίλη Καρρά, που πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο, η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκριά της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει αναφερθεί πολλές φορές στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον λαϊκό τραγουδιστή, που ήταν σταθμός στην αρχή της καριέρας της.

Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Καρρά photo: Instagram/desp1navandi
Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Καρρά photo: Instagram/desp1navandi

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα.

Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ» είχε πει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, λίγο μετά την απώλεια του.

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποιεί live εμφανίσεις στο Βοτανικό
Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποιεί live εμφανίσεις στο Βοτανικό

Ακούγοντας πάντως το τραγούδι «Μην το ρωτάς το χελιδόνι η Δέσποινα Βανδή βούρκουσε.

Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ