Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιούν κοινές συναυλίες στη Γερμανία.

Και για τους δυο η Γερμανία έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους, γιατί τόσο ο Αντώνης όσο και η Δέσποινα Βανδή είναι παιδιά μεταναστών και γεννήθηκαν σε γερμανικές πόλεις.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν συναυλίες στη Γερμανία. Photo: Instagram/desp1navandi
Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν συναυλίες στη Γερμανία. Photo: Instagram/desp1navandi

Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild με αφορμή τις δυο συναυλίες του με την Δέσποινα Βανδή αναφέροντας πως «Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια. Μέναμε στην οδό Anne-Frank-Straße 1, στο Μονχάιμ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη διεύθυνση».

Ο πατέρας του Αντώνη Ρέμου τότε, δούλευε στις κατασκευές και η μητέρα του ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο, ενώ επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη το 1982, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν πλέον 12 ετών.

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε ξανά την πόλη όπου μεγάλωσε έπειτα από 25 χρόνια. «Ήταν πολύ συγκινητικό: το σπίτι μας, οι γείτονες, η παιδική χαρά μας – ήταν όλα ακόμα εκεί», είπε, προσθέτοντας πως έχει ακόμα επαφές με Γερμανούς παιδικούς του φίλους. «Αν και δεν βλεπόμαστε συχνά, έχω ακόμα βαθιά φιλία με τον Dirk και την αδελφή του Tanja, δύο υπέροχους ανθρώπους».

Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν και οι δύο γονείς της δούλευαν σε εργοστάσιο. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τις κοινές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο θυμήθηκε παλαιότερες εμφανίσεις τους και αντιπαρέβαλε μια παλιά φωτογραφία τους στη σκηνή με μια τωρινή γράφοντας στη λεζάντα: «Πως τρέχουν τα χρόνια να πάρει».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία από το παρελθόν πάνω από μια σύγχρονη ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram της.
Μια φωτογραφία από το παρελθόν πάνω από μια σύγχρονη ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ