Μια διαφορετική έναρξη έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha. Συγκλονισμένη από την επικαιρότητα που αφορά στην υπόθεση της Τζωρτίνας και της φερόμενης ως δράστιδος Ρούλας Πισπιρίγκου, η δημοφιλής παρουσιάστρια τοποθετήθηκε και εξέφρασε τον θυμό της!

«Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δεν θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το twitter. Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ βρίζω, θυμώνω και ξεσπάσω και στο σπίτι μου, και στο καμαρίνι μου, και με τους συνεργάτες μου στη σύσκεψη», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε ακόμα: «Με όση ψυχραιμία μου επιβάλλει ο επαγγελματισμό μου, θα χειριστούμε την υπόθεση της κατηγορούμενης πια Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ