Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου.

Σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» η Μαρίνα Ασλάνογλου τόνισε πως προτεραιότητά τους είναι ο ψυχισμός του γιου τους, Κωνσταντίνου, ενώ ζήτηε από τα media διακριτικότητα.

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα», ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου και συνέχισε:

«Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Τον Ιούνιο του 2016 η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν στη Σκιάθο, με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη που είναι φίλες της νύφης και αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή που είναι φίλος του γαμπρού.

Το 2018 έκαναν το γιο τους, με την αγαπημένη ηθοποιό να αποκαλύπτει τις προσπάθειες που έκανε με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης σπάζοντας πολλά ταμπού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ