Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1 Απριλίου και ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Το πρωινό” και έκανε μια διάψευση σχετικά με την κατάθεση της πρώτη καταγγέλλουσας.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε και συνέχισε:

«Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» ήταν η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Το γεγονός ότι η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών είναι κάτι που έχει απογοητεύσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ήθελε να ακουστεί ανοιχτά η δική του εκδοχή για τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ