Δήμητρα Παπαδήμα: «Έφτασα στο σημείο να παίρνω ηρεμιστικά χάπια μετά από παρενόχληση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου βρέθηκαν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και τα προβλήματα που έχουν βιώσει στον χώρο.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έφτασα στο σημείο να παίρνω ηρεμιστικά χάπια μετά από παρενόχληση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα αναφέρθηκε αρχικά στο #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο: «Δεν το δέχομαι το metoo, δεν μου αρέσει καθόλου. Κατ’ αρχάς δεν μ’ αρέσει ούτε η ονομασία ούτε το αγγλικό . Δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, θηλυκά και θηλυκά στον χώρο, εκτός χώρου, στον δικό σας χώρο και τα λοιπά.

Δεν είμαστε όλες ίδιες και θα μπορούσα να πάω και σε δίκες αυτές τις μέρες, που με φωνάζουν, αλλά ποιον να υπερασπιστώ; Αυτόν ή εκείνην; Και οι δυο είναι σκουπίδια, γιατί; Με τα σκουπίδια εννοώ ότι τα έκαναν μαντάρα. Δεν ήθελα, λοιπόν, να πάρω θέση γιατί είχα έναν Γιάννη και μια κόρη, στεναχωριέμαι όμως πολύ.

Φυσικά έχω ζήσει και παρενόχληση στον χώρο. Σχεδόν πάντα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και όταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι, προσωπικά είτε έδινα μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά είτε έφευγα από τη δουλειά και έμενα άνεργη.

Αυτό ήταν άγριο πράγμα γιατί και ο Γιάννης δεν ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού, έπαιρνε τα λεφτά και πήγαινε και τα μοίραζε στους φτωχούς και σε αυτούς που δεν έχουν. Οπότε εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι μέσα στο metoo, δεν βάζω τον εαυτό μου εκεί μέσα και η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω», προσέθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι προσωπικές της εμπειρίες την ενέπνευσαν να γράψει το βιβλίο της: «Στο βιβλίο μου περιέγραφα δικές μου καταστάσεις, όχι της δουλειάς, γιατί η ηρωίδα είναι ταμίας σε σουπερμάρκετ. Έγραφα για τα παιδικά μου χρόνια αλλά τέτοιες καταστάσεις. Τότε λοιπόν έγινε όλο αυτό το πράγμα, γιατί έπρεπε εγώ να περιμένω; Αφού το έπαθα τόσες φορές, πληγώθηκα, έφτασα να παίρνω ηρεμιστικά χάπια, να μην το λέω στον Γιάννη και η οικογένεια να είναι έτσι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ