Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η αγαπημένη συγγραφέας, σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να προσέχει την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Η μπούκλα μπήκε στη ζωή μου πριν 4-5 χρόνια. ‘Επαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο. Παλαιότερα θεωρούσα ντροπή να ασχολείσαι με όλα αυτά», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. 

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν γιατί εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Σε μία Αθήνα με κίνηση. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ κουράζομαι. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ