Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, όπως ανακοίνωσε η επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο με τον γιο του και εξέφρασε τη χαρά του: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή», ανέφερε.

ιωάννα τούνη

Πριν λίγο διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δηλώσει: «Είναι πάρα πολύ ωραίο σα συναίσθημα. Το περιμένω πώς και πώς. Έχω ένα άγχος για το αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο κομμάτι του πατέρα και του συζύγου. γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις και μετά το παιδί τη γυναίκα».

«Όλο αυτό όμως είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου λένε δεν υπάρχει η τέλεια συνταγή. Ο καιρός είναι αυτός που βλέπεις τι θα γίνει», είχε συμπληρώσει το μοντέλο.

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ