Δημήτρης Γκοτσόπουλος : «Υπάρχουν στιγμές που γελώ και στα όνειρά μου – έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναστατώνει αυτήν τη σεζόν τον «Παράδεισος των κυριών», ως Σίμος, που προβάλλεται στον Alpha για δεύτερη χρονιά.

Έρχεται στις μικρές οθόνες μας με ένα χαρακτήρα με αρνητικό πρόσημο – κάτι που τον έβγαλε από το comfort zone του, όπως ο ίδιος ομολογεί. 

Ως ηθοποιός ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει κερδίσει με το σπαθί του ένα πολύ θετικό πρόσημο από το κοινό στο θέατρο και στην τηλεόραση. 

Δημήτρης Γκοτσόπουλος : «Υπάρχουν στιγμές που γελώ και στα όνειρά μου – έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα αναφέρεται σε όλα όσα τον απασχολούν –ή όχι– στο χώρο όπου κινείται επαγγελματικά, στις καθημερινές του συνήθειες και στις απολαύσεις που έχει στη ζωή και δίνει το δικό του ορισμό για τον έρωτα και την ευτυχία.

Πώς περνάς στο φετινό τηλεοπτικό σου «Παράδεισο»;

Κάθε καινούρια δουλειά είναι για μένα μια πρόκληση, ένας νέος κόσμος, ένα διαφορετικό παραμύθι στο οποίο δεν καλούμαι μόνο να μπω, αλλά και να φανταστώ και να πλάσω από το μηδέν ένα χαρακτήρα. 

Ο «Παράδεισος των κυριών» μου έδωσε φέτος τη δυνατότητα να έρθω αντιμέτωπος με κάτι που δεν έχω ξανακάνει: ένα καινούριο υλικό ρόλου, έναν ήρωα με αρνητικό πρόσημο για το θεατή. 

Αυτό μού προσφέρει την εμπειρία να δουλεύω έξω από το comfort zone μου και το θεωρώ μεγάλο κέρδος. Ευτυχώς, σε αυτό το ταξίδι έχω την ευλογία να συνδιαλέγομαι με ωραίους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να σου παρέχονται οι συνθήκες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Γελάς εύκολα;

Γελώ πολύ εύκολα. Το παράδοξο είναι ότι ξέρω και το τι ακριβώς μου προκαλεί γέλιο και καμιά φορά το κυνηγώ να συμβεί. Υπάρχουν στιγμές που γελώ και στα όνειρά μου – έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον.

Το τεύχος μας κυκλοφορεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι μια ημέρα που έχεις επιλέξει να γιορτάζεις;

Του Αγίου ποιου; (γέλια)

Τι σημαίνει έρωτας για σένα;

Έρωτας είναι μια μάχη για ζωή, μια έμφυτη ανάγκη να υπάρχουμε, μια ορμητική δύναμη της οποίας τις συντεταγμένες ψάχνω συνεχώς να βρω για να ισορροπήσω σε αυτήν και πάντα αποτυγχάνω. Ωστόσο δεν το βάζω κάτω.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο νέο τεύχος του HELLO!
που κυκλοφορεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ