Δημήτρης Κόκοτας: Η σταδιακή αλλά σταθερή επιστροφή του στη ζωή

Στις αρχές της εβδομάδας είχε ανακοινωθεί πως ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και πως μπορεί και αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα.

Δημήτρης Κόκοτας: Η σταδιακή αλλά σταθερή επιστροφή του στη ζωή

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, όπου και βρίσκεται για πάνω από έναν μήνα τώρα, αλλά οι εξελίξεις της πορείας του είναι μόνο θετικές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της On Time και συνέντευξη που τους παραχώρησε η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα, τα πράγματα οδεύουν καθημερινά προς το καλύτερο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του.

Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ