Δημήτρης Κόκοτας: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος 

Κρίσιμες εξετάσεις για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα έκαναν σήμερα οι θεράποντες ιατροί.

Όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών.

Η γιατρός είπε μεταξύ άλλων για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα:

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο. Γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων, όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτή που λέει στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν.

Δημήτρης Κόκοτας: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος 

Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες. Το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμιά απόπειρα, γιατί σήμερα Δευτέρα, θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών, θα ξεκινήσουν να κάνουν την αποσωλήνωση την τρίτη φορά ή όχι.

Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο εάν δεν είναι βάση πρωτοκόλλου οι συνθήκες για να γίνει η αποσωλήνωση.

Να ξέρετε ότι και οι γιατροί όσο πιο γρήγορα θέλουν να τον αποσωληνώσουν και να τον πάνε στο κανονικό θάλαμο, αυτό είναι που θέλουν. Όμως, δεν μπορούν να το κάνουν. Εδώ πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος θα αποσωληνωθεί βάσει συνθηκών.

Δημήτρης Κόκοτας: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος 
Δημήτρης Κόκοτας: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος 

Η ομάδα ξέρει τι κάνει και καλά κάνει, αυτά τα περιστατικά έτσι θα αποσωληνωθούν και έτσι θα προχωρήσουν. Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, δεν είναι όλοι ίδιοι. Η εγκεφαλική λειτουργία ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ