Ο Δημήτρης Κοργιαλάς κατά την διάρκεια της καραντίνας πήρε την απόφαση να φύγει από την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ναύπακτο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο “Πρωινό” και αποκάλυψε ότι έχει μαζί του τον γιο του και χαίρεται γιατί το παιδί του είναι ελεύθερο όλη την ημέρα, ενώ και ο ίδιος νιώθει ευτυχισμένος που μένει εκεί.

Αναφερόμενος στην πρώην σύντροφό του Φωτεινή Ψυχίδου τόνισε πώς έχουν πολύ καλές σχέσεις και έχουν βρει τις ισορροπίες τους για το μεγάλωμα του γιου τους.

«Ζω μόνιμα στην πατρίδα μου τη Ναύπακτο. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο να φύγω από την Αθήνα και να ζήσω στη Ναύπακτο. Το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σωστό περιβάλλον, είναι ελεύθερο όλη τη μέρα έξω. Αλλά κι εγώ δεν σου κρύβω ότι από το πρωί έως το βράδυ είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένος. Έχω την ευκολία η δουλειά μου να είναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Έχω όλη την ελευθερία να μπορώ να μεγαλώσω πολύ άνετα ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι η Φωτεινή. Είμαστε πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με τα παιδιά.

Για έναν άντρα είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί. Αλλά το συγκεκριμένο παιδί μοιάζει σε μένα και τη μαμά του. Αυτό με κάνει να περνάω υπέροχα. Επίσης με τη μαμά του είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει μια πίεση κάπου. Δεν του αρέσει όταν ερχόμαστε στην Αθήνα. Αλλά όταν φτάνουμε σπίτι και βλέπει τη μαμά του, ξετρελαίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου ούτε μία στο εκατομμύριο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ