Ο ηθοποιός της σειράς «Σασμός», Δημήτρης Λάλος, είναι παντρεμένος με την Έλενα Μαυρίδου και έχουν αποκτήσει μαζί τη Νικολέττα, η οποία ήρθε στη ζωή το 2017. Η αδυναμία που της έχει είναι μεγάλη και κατά καιρρούς την απαθανατίζει και αναρτά στιγμιότυπα στα social media.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια βραδινή βόλτα μαζί της και κοινοποίησε φωτογραφία τους όπου την έχει στην αγκαλιά του. Η βόλτα τους ήταν στα γυρίσματα της Έλενας Μαυρίδου για τη σειρά «Σώσε με», στον ANT1+.

Με τη σύζυγό του

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Συμπορευόμαστε και καλλιτεχνικά… Η Έλενα είναι πιο αυστηρή. Είναι πάντα το στήριγμά μου. Η κόρη μου είναι καταπληκτική και την απολαμβάνω κάθε μέρα», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Λάλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός αυτήν την περίοδο εκτός από καλοκαιρινές διακοπές ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του «Σασμού». Μάλιστα, πόζαρε με τους συνεργάτες του και η φωτογραφία από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ενθουσίασε αρκετούς.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφερθεί στην πατρότητα, λέγοντας: «Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ’ αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός».

«Το θέμα είναι τι βιώνει εκείνος που περνά μια κατάσταση. Εγώ ήμουν δίπλα της στηρίζοντάς την όσο περισ­σότερο μπορούσα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα που κυοφορεί είναι ηρωίδα. Όλη η οικογένεια ήμασταν δίπλα της, αλλά εκείνη ήταν η ηρωίδα που τα κατάφερε και έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σχετικά με τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε η Έλενα Μαυρίδου.

Στα γυρίσματα της μητέρας της η Νικολέττα

Ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου σε έξοδο για δύο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ