Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του εισαγγελέα για τη συγχώνευση ποινών και ζητά να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ποινή κάθειρξης 12 ετών κατά συγχώνευση, όπως, επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία (4-3), με την πρόεδρο, μια σύνεδρο και έναν ένορκο να ζητούν ποινή 11 ετών.

«Να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση γιατί είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων και δεν υπάρχει καμία αναγνώριση εκ μέρους του των πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο» σημείωσε ο εισαγγελέας. Η κάθειρξη των 5 ετών είναι η μικρότερη που προβλέπεται.

Η απόφαση

Τελικά, ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, μετά την απόφαση που πήρε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με πλειοψηφία 4-3 (μειοψήφησαν δύο ένορκοι και μία σύνεδρος). Το δικαστήριο όρισε περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση τρεις φορές αλλά και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία καλέιται να πληρώσει μέχρι τις 29/7/2022.

το άρθρο ενημερώθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ