Δημήτρης Μακαλιάς: Με νέες του δηλώσεις απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή Fay’s Time.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» είπε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ που είναι πλήρες. Το είδα (τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπανώτα) και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή. Το θέμα τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά πρέπει να λήξει γιατί έχουμε χάσει πλέον κάθε όριο».

Δημήτρης Μακαλιάς: Με νέες του δηλώσεις απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα 

Για το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μέτρια, είπε:  «Το ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει κάποιο δημόσιο πρόσωπο κι κάποιον καλλιτέχνη, το θεωρώ δεδομένο. Αν έχει δει την κυρία Μαγγίρα να χορεύει, να τραγουδάει και τη βρίσκει μέτρια, καλώς. Δεν έχει πάει να τη δει. Αν με έχει δει στο θέατρο να παίζω και με βρίσκει μέτριο ηθοποιό, το δέχομαι. Το να κάνεις κριτική για κάτι που δεν έχεις παρακολουθήσει, το βρίσκω αφελές.

Είμαστε μία εκπομπή που προσπαθεί με το δικό της προσωπικό στυλ να σχολιάσει την επικαιρότητα. Χωρίς να θέλει προσβάλλει κάποιον. Αν έχουμε προσβάλει κάποιον ή τον κ. Παπανώτα, είμαστε εδώ να ζητήσουμε συγγνώμη και εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη

Μας απασχολεί, ο λόγος του είναι σημαντικός από ό,τι έχω καταλάβει. Κι εμείς όταν μιλάει για εμάς, θέλουμε να τα παίζουμε. Είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να περνάμε καλά. Δεν έχουμε φιλίες ή έχθρες, παίζουμε τα πάντα, ό, τι έχουμε».

Δημήτρης Μακαλιάς: Με νέες του δηλώσεις απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε και στην δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα ότι κακοποιείται τηλεοπτικά:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που έχει τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς που μπορεί να κάνουμε εμείς στην εκπομπή ή που μπορούμε να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες παραπάνω. Ούτε θα αλλάξει η γνώμη των τηλεθεατών γι’ αυτόν, οπότε όλο αυτό το ακούω λίγο.

Δεν τον έχω πει ποτέ πανελίστα, αλλά δεν είναι κακό να είσαι πανελίστας, καθαρίστρια, τραγουδίστρια, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν χρησιμοποιείται ο όρος κάποιος να αισθανθεί άβολα. 

Στο παρελθόν όταν είχε γίνει πάλι μια προστριβή είχαμε ανταλλάξει μηνύματα και είχαμε πει ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο και για το πώς διαχειριζόμαστε τα πράγματα και είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση και το είχαμε λήξει εκεί. Δεν θέλω να έχω έχθρες ούτε να προσβάλλω ανθρώπους, θέλω να κρατάμε ένα επίπεδο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ