Δημήτρης Παπανώτας: Μίλησε για το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικές του δηλώσεις

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και την πιθανότητα κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός.

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: Είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος.
Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: Είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος.

Ο παρουσιαστής – πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ- είπε μεταξύ άλλων: 

«Μετά την απαράδεκτη και μη τίμια συμπεριφορά απέναντί μου, εγώ είπα ότι είναι πολύ μικρή αυτή η ιστορία για να ρίξει το πολιτικό ύψος του κυρίου Κασσελάκη. Και 15 ημέρες σιώπησα και ίδιος με δηλώσεις του απαξιώνε. Έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου! (…)
Το να βγει κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για μένα είναι μια τραγωδία. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος.
Δεν θα τον άφηνα ούτε απ΄έξω από του Μαξίμου να περάσει. Έχει όμως η Αριστερά πολλά και γνήσια στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να ανέβουν και να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ