Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι αστείο να το λες αυτό με 8 μήνες θητεία στην πολιτική»

Μετά την προβολή της τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο στην «Αυτοψία», ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε σε όσα ειπώθηκαν.

Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι αστείο να το λες αυτό με 8 μήνες θητεία στην πολιτική»

Βλέποντας το απόσπασμα σχολίασε: «Αναφέρεται για πολλοστή φορά στο περιστατικό. Ακούει τους άλλους. Βέβαια δεν έχει ακούσει εμένα. Νομίζω πως όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο βάσει πραγμάτων που άκουσες, μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη».

Ο Δημήτρης Παπανώτας προσέθεσε: «Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν, που αντί να πάνε στην παραλία, πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο και ψήφισαν έναν άνθρωπο. Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις και αυτούς».

Ενώ για το σχόλιό του στο Instagram το οποίο προκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δηλώσει «Είμαι και ηγέτης είμαι και για μπύρες», τόνισε: «Το “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ