Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να χάσει 20 κιλά.

Ο δημοφιλής σεφ εξέφρασε την ανησυχία και το άγχος που είχε όλο το διάστημα της περσινής περιόδου με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας και εξήγησε για ποιους λόγους είχε τόσο μεγάλη πίεση.

«Έχασα καμιά εικοσαριά κιλά γιατί φοβήθηκα μην πάθω εγκεφαλικό, λόγω δουλειάς, στεναχώριας. Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς αλλά και για τους εργαζόμενους μας. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μοιράστηκε μια ιστορία από το παρελθόν, τότε που εργαζόταν ως σερβιτόρος, αναφέροντας: «Ξεκίνησα σαν σερβιτόρος και ένα βράδυ ήταν ένα τραπέζι που με έτρεχε πάρα πολύ και στην Καλιφόρνια δεν πληρωνόμασταν, πληρωνόμασταν από τα τιπς, ήταν το 17% υποχρεωτικό. Και αφού με έτρεχε όλο το βράδυ ο τύπος φεύγει και μου αφήνει 2 δολάρια ενώ είχε κάνει λογαριασμό 400 δολάρια. Και βγήκα έξω να τον δείρω…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ