Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Πρωινό” η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποκάλυψε ότι μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του covid-19 της δημιουργήθηκε αυτοάνοσο ενώ μάλιστα οι φωτογραφίες δείχνουν τα σημάδια.

Η δημοφιλής συγγραφέας ανέφερε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα: «Η ιστορία μου ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα ισχυρό πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα λίγο καλύτερα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα».

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Στη συνέχεια η Χρυσηίδα Δημουλίδου δήλωσε: «Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα στη μύτη, να έχω συνεχόμενη κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού σαν να είχε καεί σπίτι δίπλα μου. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε-έξι φορές. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ήμουν κομμάτια. Πήγα σε δερματολόγο γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ