Το Σάββατο η οικογένιεα του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο Mar-a-Lago, το ιδιωτικό κλαμπ των μελών του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς, για να γιορτάσουν τον γάμο της μικρότερης κόρης Τίφανι Τραμπ. Η 29χρονη παντρεύτηκε με τον Michael Boulos και οι Τραμπ ήταν φυσικά παρόντες.

Λίγες μέρες αργότερα, λοιπόν, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε δημόσια τα σχέδιά του να θέσει υποψηφιότητα για να γίνει ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024.

«Για να ξανακάνω την Αμερική μεγάλη και ένδοξη, απόψε ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε από την αίθουσα του Mar-a-Lago την Τρίτη. «Η χρυσή εποχή της Αμερικής είναι ακριβώς μπροστά», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία εργάστηκε ως ανώτερη σύμβουλος στην πρώτη διοίκηση του πατέρα της, είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον κόσμο της πολιτικής και δημοσίευσε μια δική της δήλωση, στην οποία μίλησε για το μέλλον της με τα μικρά της παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Jared Kushner.

«Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Ενώ πάντα θα αγαπώ και θα στηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας».

Ακόμα η Ιβάνκα Τραμπ, κατέληξε: «Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα περήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας».

Ιβάνκα Τραμπ: Το εντυπωσιακό αρχοντικό αξίας 24 εκ. δολαρίων στο Μαϊάμι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ