Η Δώρα Χρυσικού αναφέρθηκε στις καυτές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μιλώντας στην εκπομπή στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Είμαστε στην τρίτη χρονιά και η σειρά πάει ανέλπιστα καλά. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που τρία χρόνια σταθερά μας παρακολουθεί. Χωρίς το κοινό είμαστε τίποτα όσοι κάνουμε τηλεόραση. Ευχαριστώ τους δημιουργούς, το κανάλι μας, το MEGA, και το κοινό που μας παρακολουθεί, ιδιαίτερα φέτος που υπάρχει ανταγωνισμός και πολλές αξιόλογες σειρές»

Η Αρετή, ο ρόλος που υποδύεται η Δώρα Χρυσικού, θα περάσει δύσκολες ώρες μετά την εμφάνιση του παιδιού του Στάθη, αλλά και την ξαφνική εγκυμοσύνη της Ιουλίας.

«Το αφήγημα της Αρετής είναι ότι χωρίσαμε με τον Στάθη, αλλά είμαι η μάνα των παιδιών του. Όλο αυτό όμως διασαλεύεται και για μία ψυχοσύνθεση σαν την Αρετή καταλαβαίνετε τι έρχεται!».

Η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε πως η φιλία της Αρετής και της Αντωνίας θα έχει μία όμορφη έκβαση, ενώ οι τηλεθεατές θα δουν μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της.

Όσο για τις… κατάρες της Αρετής δήλωσε:

«Τις κατάρες δεν τις σταματάει. Οι κατάρες και η Αρετή είναι σώμα ένα», είπε.

Στη ζωή της Αρετής θα μπει ένας άλλος άντρας. Τελικά θα υπάρξει happy end για την Αρετή;

«Η Αρετή έχει πικρή ιστορία με τους άντρες. Θα δούμε ότι και αυτή η ιστορία δεν θα έχει αίσιο τέλος, οπότε η Αρετή για άλλη μία φορά μένει… μπουκάλα».

«Ως Δώρα, είμαι υπέρ του ζευγαριού Στάθης – Ιουλία. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν περάσει τα δεινά του Ταντάλου. Νομίζω έχω πάθει διχασμό προσωπικότητας. Κάθε φορά που παίρνω το κείμενο θέλω αυτοί οι άνθρωποι να βρουν κοινό τόπο, αλλά η ηρωίδα μου θέλει άλλα πράγματα», είπε.

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε και για τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος του ηθοποιού γνωστοποίησε πως θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή σε βάρος της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, δεν πρόκειται για καινούριες μηνύσεις, ενώ δήλωσε πως κρατά στάση σιωπής επειδή σέβεται τη δικαιοσύνη.

«Για μένα είναι μία κακή δημοσιότητα. Είναι μία δημοσιότητα που δεν θα ήθελα ποτέ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο κι έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλώ για τη δουλειά μου και ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό γίνγεσθαι, όπως μίλησα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

«Αυτό είναι μία διαδικασία που έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι. Δεν ξεκινήσαμε καμία δικαστική διαμάχη. Μας έγινε μία αγωγή οπότε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος. Όλα αυτά θα φανούν στο χρόνο, στις δίκες που θα γίνουν. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και της Ζέτα Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία».

«Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ», είπε.

«Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα».

Η ηθοποιός τόνισε πως το γεγονός ότι βρίσκεται κατηγορούμενη είναι το αποτέλεσμα των πράξεών της, αναγνωρίζοντας στον Γιώργο Κιμούλη το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τη Δώρα Χρυσικού να τονίζει πως σέβεται το έργο της δικαιοσύνης.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ