Δωροθέα Μερκούρη: «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Μπράβο»

Η κόρη του μοντέλου, Γκάϊα, είχε χθες μια πολύ σημαντική στιγμή καθώς παρουσίαζε την πρώτη της συλλογή με μαγιό.

Δωροθέα Μερκούρη: «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Μπράβο»

Στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, για την οποία η νεαρή δήλωσε εξ αρχής ότι: «Περάσαμε δύσκολα με τη μητέρα μου στην εφηβεία μου, τώρα τα έχουμε βρει».

Δηλώσεις όμως έκανε και η ίδια η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία ενημερώθηκε εκείνη μόλις τη στιγμή για τα όσα είχε πει προηγουμένως η κόρη της.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε, αλλά είναι και η κανονική ζωή, μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να φτιαχτείς… Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια που κάνει έτσι τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά κάνει αυτό που της αρέσει.

Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο. Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή.

Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, γίνεται τόσο ανυπόφορη η σχέση, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρχει αυτό το “ξεκόλλημα” του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις “φτάνει, φύγε”», κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΑΙΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ