Η Drew Barrymore προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σεξουαλική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, εδώ και τρία χρόνια παρουσιάζει το talk show «The Drew Barrymore Show» στο οποίο καλεί κόσμο από την showbiz για συνετεύξεις και παιχνίδια! Αυτή τη φορά όμως, η αποκάλυψη αφορούσε την ίδια και μάλιστα την σεξουαλική της ζωή.

Συγκεκριμένα η Drew Barrymore είπε ότι έχει να κάνει σεξ από το 2016, τη χρονιά δηλαδή που πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Will Kopelman. Εκείνη και ο Kopelman έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 10χρονη Όλιβ και την 8χρονη Φράνκι.

Drew Barrymore

Η εξήγηση της Drew Barrymore μέσα από το blog της

«Δεν είμαι άτομο που χρειάζεται σεξ και πρέπει να βγαίνει εκεί έξω και να ασχολείται με ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο», έγραψε αρχικά η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Μερικοί άνθρωποι μπορούν να βγουν από έναν γάμο ή μια σχέση και στο εγγύς μέλλον να βρεθούν σε άλλη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό! Ούτε ένα κομμάτι, δεν κρίνω! Γιορτάζω το ταξίδι τους! Γιατί για μερικούς ανθρώπους αυτό λειτουργεί πραγματικά. Εμένα δεν μου λειτούργησε.» εξήγησε η ίδια.

Η Barrymore έγραψε στη συνέχεια στο προσωπικό της blog ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διδάξει στις κόρες της πώς «να αγαπούν τον εαυτό τους» και ότι μια σεξουαλική σχέση, μπορεί να αποτελεί εμπόδιο: «Από τότε που μπήκα στη ζωή ως ανύπαντρη μαμά, δεν κατάφερα να έχω στενή σχέση. Είχα την τιμή και τη χαρά να δουλέψω πραγματικά με τον εαυτό μου και να μάθω τι είναι η ανατροφή των παιδιών».

Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως δεν είναι κατά του σεξ: «Έτσι για την ιστορία, δεν μισώ το σεξ! Η αγάπη και το σεξ δεν είναι απλά το ίδιο πράγμα. Έψαχνα όλη μου τη ζωή, για να διαπιστώσω πως θέλω να είμαι μια ήρεμη γυναίκα και όχι ένα κορίτσι για πάρτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ