Η Σμαράγδα Καρύδη έχει βρει το μέρος που τη χαλαρώνει, τής χαρίζει πληρότητα, επαφή με τη φύση και στιγμές καλοκαιριού. Ποιο είανι αυτό; Η Αίγινα. Η δημοφιλής ηθοποιός τα τελευταία και πλέον χρόνια περνά αρκετές ημέρες του χρόνου εκεί, ενώ μαζί της είναι τόσο ο Θοδωρής Αθερίδης όσο και ο πανέμορφος σκύλος της, Γιάννης.

Η Σμαράγδα έχει δώσει στη δημοσιότητα μέσα από τα social media αρκετές εικόνες του σπιτιού της στο νησί της Αίγινας και απ’ ότι φαίνεται το έχει επιμεληθεί με πολύ αγάπη. Καθαρή διακόσμηση, vintage και μοντένρα στοιχεία παντρεύονται με τον πιο όμορφο τρόπο, μεγάλος κήπος και μια πισίνα που χαρίζει στιγμές δροσιάς, αλλά και αρκετό πράσινο είναι μόνο μερικά από όσα υπάρχουν στο εξοχικό της.

Καρύδη

Η πέτρα κυριαρχεί στον χώρο, ξαπλώστρες είναι τοποθετημένες για εκείνη, τον Θοδωρή και τον Γιάννη, ενώ συχνά υποδέχονται φίλους για ωραίες βραδιές, γεύματα και συζητήσεις.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει μάλιστα ένα κίτρινο παλαιού τύπου έπιπλο για τα σερβίτσια της, και αρκετό ξύλο επίσης ως μέρος του decoration.

Η Σμαράγδα Καρύδη αγαπά τη φύση, αγαπά την Ελλάδα, αγαπά την ηρεμία και φροντίζει να αναζωογονείται στο ησυχαστήριό της. Το καλοκαίρι η αγαπημένη της εποχή.

«Το καλοκαίρι μαζί θα φύγουμε παρέα, κι ίσως ξυπνήσουμε κι αλλιώς να ζήσουμε. Κι όλα τα άγχη μας στο σπίτι να τ’ αφήσουμε. Το καλοκαίρι μαζί και όλα θα είναι ωραία. Σε πόλεις και νησιά και σε μικρά χωριά, θα θυμηθούμε πως είναι να ζεις κανονικά. Και μια στιγμή πριν το μεγάλο μου το βήμα,
και πριν πάρω το καινούργιο μου το σχήμα, με μια βόλτα ή με μια βουτιά, σπάω από χρόνια το γυαλί κι είμαι εδώ, ζωή
.», είχε αναφέρει σε ανάρτησή της για το καλοκαίρι και είχε τονίσει: «Αυτό το τραγούδι της Μαρίζας είναι το τραγούδι που σας αφιερώνω για φέτος το καλοκαίρι».

Ο Αύγουστος είναι εδώ και η ηθοποιος τον απολαμβάνει στο έπακρον. Με φίλους, θάλασσα, τη θαλπωρή του σπιτιού της και την υπέροχη παρέα του Γιάννη, με τον οποίο κάνει όπως μας είπε «σκυλίσσια ζωή».

Epic! O Θοδωρής Αθερίδης μιμήθηκε την Σμαράγδα Καρύδη όταν νευριάζει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ