Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έχει πάρει θέση, ενώ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Οι νέες φωτογραφίες της όμως έκαναν πολλούς να της δώσουν ευχές και να σχολιάσουν την κοιλίτσα της. Η παρουσιάστρια πόζαρε με χαρούμενη διάθεση φτιάχνοντας τα μαλλιά της και πόζαρε σε funny mood.

“Με το καλό το μωράκι σας”, “Αχ μια όμορφη κοιλίτσα, με το καλό”, “Με το καλό. Να προσέχεις και να είσαι ευτυχισμένη”, “Ωωω μια κοιλίτσα”, “Με το καλό Κωνσταντίνα, εύχομαι ότι καλύτερο”, της είπαν με αγάπη οι ακόλουθοι της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επικοινωνία με τον κόσμο και μάλιστα ρωτήθηκε πρόσφατα για την αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να δηλώνει ότι πραγματοποιούν μετακόμιση.

Το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν κάτι που είχε γίνει θέμα συζήτησης και στο παρελθόν με την ίδια να το διαψεύδει.

Εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκώστουλος διανύουν μια όμορφη περίοδο ενώ η Κωνσταντίνα είχε αναφέρει παλαιότερα: “Συντροφικότητα υπάρχει και συμβίωση. Τώρα το άλλο (ο γάμος) είναι το πιο διαδικαστικό. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ