Το Twitter είναι πεπεισμένο ότι η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ κάτι κρύβουν και το κρύβουν καλά!

Οι φανς του «spiderman» και της αγαπημένης Ζεντάγια έχουν παραληρήσει έπειτα από «αναφορές» που έγιναν στο Twitter για τον αρραβώνα των δυο τους.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί και ζουν τον απόλυτο έρωτα! Μάλιστα viral έχει γίνει μία αξιολάτρευτη φωτογραφία του ζευγαριού που χαμογελά ο ένας στον άλλο.

Εκτός από τα tweets, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πηγές ή πηγές που να έχουν επιβεβαιώσει τον αρραβώνα. Οι φήμες για τον αρραβώνα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, αφού ένας φίλος τους αποκάλυψε ότι η σχέση είναι σοβαρή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι και οι δύο ήρεμοι κάνοντας μαζί σχέδια για το μέλλον.

Ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Βέβαια, δε θα αποτελούσε και έκπληξη το ενδεχόμενο να έχουν παντρευτεί ή αρραβωνιαστεί και να μην το έχουν κάνει γνωστό, αφού ο Τομ Χόλαντ σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη γνώμη του σχετικά με την ιδιωτικότητα: «Μια στιγμή που νομίζεις ότι είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον, γίνεται κατευθείαν μία στιγμή που την ξέρουν όλοι».

Ο σταρ έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συζητήσει τη σχέση τους εκτός κι αν είναι και εκείνη μπροστά: «Αυτή δεν είναι η ιστορία μου. Είναι η ιστορία μας. Και θα μιλήσουμε για το τι είναι όταν είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε μαζί», είπε.

Έκπληξη έχει προκαλέσει μάλιστα η αποκάλυψη του Χόλαντ που ξεκαθαρίζει ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από την υποκριτική ώστε να κάνει οικογένεια: «Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να επικεντρωθώ στο να κάνω οικογένεια και να καταλάβω τι θέλω να κάνω έξω από αυτόν τον κόσμο».

Η απάντηση λοιπόν είναι – δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο αν δεν μας το πουν οι ίδιοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ