Στο “Πρωινό” προβλήθηκαν εικόνες όπου ο Μάνος Δασκαλάκης ψήνει κρέας, λίγες μέρες μετά την απώλεια της κόρης του, με τις αναρτήσεις να γίνονται από φιλικό του πρόσωπο. Ήταν Πάσχα του 2019, 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας όπου ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου γιόρταζαν μαζί με φίλους τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχασε την ψυχραιμία του και ανέφερε στον αέρα: «Δεκαεπτά ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι»!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. Δεκαεπτά ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ