Μετά από δέκα χρόνια στον σχολιασμό και την περιγραφή της Eurovision, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αντικαταστάτης του στην παρουσίαση της Eurovision, που θα διεξαχθεί σε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, λέγεται πως θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτσόκα και αναφέρθηκε τόσο στην παράσταση «42497» αλλά όχι και τόσο στην αποχώρησή του από την Eurovision. «Μέχρι εδώ ήθελα να μιλήσω, όλα αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται παραπάνω. Να μιλήσω για την παράσταση που θα είναι σε 20 μέρες ναι, αλλά για κάτι που θα γίνει τον Μάιο δεν υπάρχει λόγος. Αν με συνδέσατε με τη Eurovision τώρα συνδέστε με με την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και δημιουργός.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρνείται να βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη συμπάθειά της προς το πρόσωπό του, αλλά τόνισε: «Με έχει στεναχωρήσει γιατί τον έχουμε καλέσει πολλές φορές και δεν έχει έρθει, αλλά έχει πάει σε άλλες εκπομπές των οποίων οι παρουσιαστές είχαν μιλήσει με τα χειρότερα, αλλά είναι ίσως το κανάλι που σε υποχρεώνει. Το καταλαβαίνω». «Δεν ήταν κακό να μιλήσει και να πει “ισχύει”…», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τον αγαπάμε και τον έχουμε αποθεώσει, για μένα είναι νούμερο ένα στην τηλεόραση και δεν υπήρχε λόγος για την αντίδραση αυτή», κατέληξε η παρουσιαστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ