Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πρώτο διάστημα.

«Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Έλενα Ασημακοπούλου

«Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί. Τώρα είμαι ήρεμη. Δεν ήταν σίγουρα τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη», σημείωσε σε άλλο σημείο η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ακόμα, η ηθοποιός της σειράς «Άγρια Γη» ανέφερε: «Το πάλεψα πολύ καιρό, είχα δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημα του γάμο μου. Από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακοίνωσα στην κόρη μου ότι χωρίζουμε. Η Μαρία είναι όμως ένα πολύ ώριμο παιδί που ήξερε και ζούσε πράγματα από πριν. Ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες για να αποφευχθεί αυτός ο χωρισμός. Ήξερε».

Η Έλενα Ασημακοπούλου στο «Happy Day»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ