Έλενα Ασημακοπούλου: Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», έδωσε η Έλενα Ασημακοπούλου στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την κόρη της, για το πως πήρε μέρος στα καλλιστεία αλλά και την συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Μία πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο που δούλευα με παρότρυνε να δηλώσω συμμέτοχη στα καλλιστεία, πήγα για πλάκα και βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να πεις ‘είμαι κουκλάρα, θεά’», είπε για τα καλλιστεία.

Πώς είναι ως μητέρα η Έλενα Ασημακοπούλου;

 «Όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά την κόρη μας. Μιλά συνέχεια με τον πάτερα της και είναι αναμενόμενο να της λείπει ο πατέρας της γιατί δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% εκεί, αλλά εμείς έχουμε η μία την άλλη».

Έλενα Ασημακοπούλου: Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή
Έλενα Ασημακοπούλου: Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

Η ηθοποιός μίλησε και για την ψυχολογική της κατάσταση την περίοδο των αποβολών:

«Βίωσα δύσκολα το διάστημα με τις αποβολές μου, ήταν δύσκολο και σωματικά και ψυχικά».

Για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ασημακοπούλου είπε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου. Έχουν πει για έμενα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Ποσό πίσω είναι ο κόσμος και μικροπρεπής».

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε και για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Ναταλία Γερμανού: «Είχα εμμονικό θαυμαστή. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Έχω προδοθεί από φιλίες και έλεγα δε βαριέσαι, έφαγα αρκετά ‘χαστουκιά’. Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ