Μια τρομακτική εμπειρία έζησε η Έλενα Ασημακοπούλου πριν από μερικές ώρες και η ίδια θέλησε να την μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

H όμορφη ηθοποιός, που έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπρούνο Τσιρίλο, τα τελευταία χρόνια αφιερώνει πολύ χρόνο στο κατάστημα που έχει ανοίξει.

Εχθές ωστόσο έμελλε να ζήσει ένα ατυχές συμβάν, το οποίο την έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και την ανάγκασε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου

Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος που δε γνωρίζω να βρεθούμε. Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο. Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ήρθα να σε γνωρίσω“, δηλώνει η ηθοποιός.

Στη συνέχεια υποστήριξε: “Του λέω ΟΧΙ εγώ δε θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη και ετοίμαζα παραγγελίες του Eshop“.

“Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία. Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν. Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε“.

Δείτε αναλυτικά εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ