Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουρατίδη: «Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό»

Η γνωστή manager βρέθηκε χθες το βράδυ στη σημαντική βραδιά για το μοντέλο της Γκάϊα Μερκούρη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το TV Queens και τη Βίκυ Καγιά.

Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουρατίδη: «Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό»

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» ρώτησε αρχικά την Έλενα Χριστοπούλου για το πρόωρο τέλος του ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε η ίδια και οι λοιποί συντελεστές για το σόου.

Εκείνη απάντησε σε όσα ακούστηκαν, εστιάζοντας κυρίως στο σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη που είχε χαρακτηρίσει την εκπομπή «εμετό»: «Θα ήθελα να κρατήσει παραπάνω το TV Queen, για να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως το αγάπησα κι εγώ. (Για τον Νίκο Μουρατίδη) Το έχω σκεφτεί αυτό με θυμό. Όταν έχεις τόσο μένος για κάτι που συμβαίνει, για ανθρώπους άλλους, για μια εκπομπή άλλη και όταν φέρεσαι και κινείσαι έτσι στις κάμερες…

Τότε είσαι ανάλογος με την πνευματικότητά σου, με την εξέλιξή σου σαν άνθρωπος, με τη συνείδησή σου, με το τι πιστεύεις. Οπότε, μια χαρά τα λένε και τα κάνουν, εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό. Δεν το καταλαβαίνω και δεν με αγγίζει».

Στο τέλος η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε και την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά στα βραβεία της ελληνικής ακαδημίας κινηματογράφου στο πλευρό της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη: «Έχω δει τη Βίκυ Καγιά στο θέατρο και ήταν πολύ καλή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ