Η Έλενα Κουντουρά έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την πολιτική.

Το πρωί της Τρίτης (29/3) μίλησε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της και μάλιστα σχολίασε ότι δεν το πιστεύει ούτε η ίδια, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να γεράσει.

«Ο χρόνος δεν με φοβίζει καθόλου και ο λόγος είναι ότι έχω καλά γονίδια. Ίσως αν δεν είχα καλά γονίδια να με ενοχλούσε λίγο περισσότερο. Μου αρέσει που μεγαλώνω και θέλω να μεγαλώσω ωραία. Δεν θέλω να γεράσω. Κάθε περίοδος της ζωής έχει και τη δική της ομορφιά. Τον Νοέμβριο -δεν θα το πιστέψετε, ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω- θα κλείσω τα 60. Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε κι εγώ» εξομολογήθηκε η Έλενα Κουντουρά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αισθητικές παρεμβάσεις θα ήθελα να κάνω, αλλά πρέπει να το πάρω λίγο και απόφαση, γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Πιο πολύ τα ενέσιμα είναι που με τρομάζουν. Προτιμώ να είναι πιο ήπιες οι παρεμβάσεις. Αυτό το μπότοξ ας πούμε που είχα δοκιμάσει και ήταν καταπληκτικό δεν μπορώ να το συνεχίσω, με φοβίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ