Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στη φετινή Eurovision!

Μέχρι σήμερα, ξέραμε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision, όπως θα κάνουν και άλλοι θρύλοι του διαγωνισμού, για να τραγουδήσει το «My number one», το τραγούδι με το οποίο η χώρα μας είχε πετύχει τη μοναδική της νίκη.

έλενα παπαρίζου
H Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στο 2ο ημιτελικό της Eurovision για να τραγουδήσει «My number one». Θα είναι όμως παρούσα και το Σάββατο, ανακοινώνοντας το 12άρι της χώρας μας!
(Photo: instagram/helenapaparizouofficial)

Το πρωί, όμως, στο «Breakfast@STAR», ο Κωνσταντίνος Ντάφλος αποκάλυψε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει και το 12άρι της ελληνικής επιτροπής στο μεγάλο τελικό.

Σημειώνουμε πως η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή θα γίνει στο 2ο ημιτελικό του διαγωνισμού, την Πέμπτη 9 Μαϊου, ημέρα που θα διαγωνίζεται και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι». Μια σκηνή στην οποία αναμένεται να ζήσει την αποθέωση, αφού πέρα από τους fans της Eurovision, οι οποίοι την αγαπούν πολύ, στο κοινό θα βρίσκονται και χιλιάδες Σουηδοί, οι οποίοι τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Κι εκείνη, άλλωστε, κάθε φορά που εμφανίζεται στη Σουηδία νιώθει σαν να είναι στο σπίτι της. Αναμένουμε λοιπόν ένα σπουδαίο show από την Έλενα στο Μάλμε και περιμένουμε να φέρει γούρι στη Μαρίνα Σάττι τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του διαγωνισμού!

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Breakfast@STAR»:

Τ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ