Οι εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά την επίθεση και εισβολή που δέχτηκε από τη Ρωσία, αποτελεί το μείζον θέμα των ημερών και όχι άδικα. Έλληνες και διεθνείς celebrities αλλά και πλήθος κόσμου εκφράζουν τις σκέψεις τους και στέκονται στο πλευρό του ουκρανικού λαού. Αυτό, λοιπόν, έκανε και η Έλενα Παπαρίζου!

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε μια σειρά εικόνων από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με συντρίμμια, φοβισμένους ανθρώπους και εικόνες από μαιευτήρια, με την ίδια να καλεί τον κόσμο να βοηθήσει μέσα από τη UNICEF, όπου αποτελεί την Ελληνίδα Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως!

Έλενα Παπαρίζου

«7,5 εκατομμύρια παιδιά στην Ουκρανία βρίσκονται σε κίνδυνο. Η UNICEF βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην Ουκρανία και στα σύνορα γειτονικών χωρών, παρέχοντας είδη πρώτων βοηθειών, έκτακτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμό, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε καθαρό νερό και στηρίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες βρέφη, παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο σε όλη τη χώρα», ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου!

Στη συνέχεια, η καλλιτέχνιδα προσέθεσε: «Tα παιδιά στην Ουκρανία χρειάζονται ειρήνη τώρα. Επισκεφθείτε τη σελίδα της UNICEF (unicef.org/greece/) ή πατήστε στο link in bio για να στηρίξετε το έργο μας».

Η Έλενα Παπαρίζου ορίστηκε ως η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα και μιλά στο Hello.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ