Μία γυναίκα που έχει συνδεθεί με την πολιτική ζωή της χώρας και με το κοινωνικό έργο, η Έλενα Ράπτη, προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και λίγο καιρό, γνωρίζουμε ότι έχει παντρευτεί με τον επίσης πολιτικό Γιάννη Μπρατάκο με τον οποίο έχουν χτίσει μία υπέροχη καθημερινότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν κάποιες ώρες, μέσα από μία ανάρτηση του κ. Μπρατάκου, είδαμε την πρώτη φωτογραφία από τον πολιτικό τους γάμο.

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Έλενα Ράπτη
Έλενα Ράπτη και Γιάννη Μπρατάκος, τα Χριστούγεννα του 2023, όπου παντρεύτηκαν.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας», έγραψε.

Η Έλενα Ράπτη φαίνεται χαμογελαστή, στο πλευρό του αγαπημένου της, με mini νυφικό που αναδείκνυε μοναδικά το καλλίγραμμο σώμα της.

Οι δυο τους περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και το διασκεδάζουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ