Ελένη Χατζίδου: Όσα δήλωσε για την επιστροφή της στην εκπομπή μετά το ατύχημα

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια επέστρεψε μετά από μία εβδομάδα στο πλατό του «Breakfast@star» και μίλησε για το ατύχημα που είχε.

Ελένη Χατζίδου: ««Παιδιά στα σφουγγαρισμένα στο σπίτι. Έφαγα μια γλίστρα, έπεσα με τον αγκώνα, άκουσα ένα κρακ στον αυχένα που έχω ευαισθησία και δεν δώσαμε σημασία».
Ελένη Χατζίδου: «Την έπαθα στα σφουγαρρισμένα στο σπίτι» – Πηγή: Instagram

Μετά από μία εβδομάδα αποχής, η Ελένη Χατζίδου είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης του «Breakfast@star» μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Η ίδια είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα, ο οποίος προκλήθηκε από… τα σφουγγαρισμένα!

Όπως, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παιδιά στα σφουγγαρισμένα στο σπίτι. Έφαγα μια γλίστρα, έπεσα με τον αγκώνα, άκουσα ένα κρακ στον αυχένα που έχω ευαισθησία και δεν δώσαμε σημασία. Δεν δώσαμε σημασία εκεί αλλά στον αγκώνα, μην έχει σπάσει, αλλά μέσα σε ένα 24ωρο, βγήκε το θέμα στον αυχένα».

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κρύψει τη χαρά της που βρισκόταν και πάλι στο πλευρό των συνεργατών της, λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πάλι εδώ, ναι επέστρεψα! Δεν έχω συνέλθει ακόμα 100% , θέλει λίγο χρόνο, αλλά είμαι τόσο καλά ώστε να έρθω και να γίνει χαμός».

Προσέθεσε, μάλιστα, πως: «Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν μεγαλύτερες δυσκολίες, το θέμα είναι να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίζουμε όλα, τη δύναμη και ανθρώπους να έχουμε δίπλα μας, που μας βοηθάνε, κι εγώ έχω τον καλύτεροι», με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, να σχολιάζει: «Είσαι πολύ γενναία, φαίνομαι πολύ μικρός μπροστά σου».

Δείτε παρακάτω όσα είπε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ