Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Ελένη Φουρέιρα στο αεροδρόμιο και την ρώτησαν για θέματα επικαιρότητας. 

Μια από τις ερωτήσεις όμως για την Δέσποινα Βανδή και τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τα ρούχα που φοράει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ενόχλησε την Ελένη Φουρέιρα

«Εντάξει, δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ είναι τραγικό, δηλαδή δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει» ήταν η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στην συγκεκριμένη ερώτηση.

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για την Eurovision και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι, με την ίδια να απαντάει: «Εύχομαι να σκίσει είναι πάρα πολύ καλή η Μαρίνα, είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ για αυτή την επιλογή, ό,τι θέλει από μένα είμαι εδώ να της δώσω συμβουλή».

Όσο για το αν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας της βάφτισης, είπε «Είναι νωρίς ακόμη, έχω Άμστερνταμ, έχω πρεμιέρες… Κάπως με έναν μαγικό τρόπο, το τετράωρο είναι σαν 8ωρο πια, μέχρι να καταρρεύσω θα δείξει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ