Η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και η χαρά εκείνης και της οικογένειάς της είναι μεγάλη. Μάλιστα η αδερφή της εξέφρασε δημόσια την ευτυχία που αισθάνεται!

Η Μαργαρίτα ανέφερε: «Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα».

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε στη Vogue: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται».

Ελένη Φουρέιρα

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η διάσημη τραγουδίστρια θα αποκτήσουν αγοράκι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ εκείνη και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαργαρίτα Φουρέιρα είναι πραγματικά χαρούμενη που θα γίνει θεία και το εξωτερίκευσε δημόσια. Εκείνη και η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ δεμένες, ενώ η ομοιότητά τους θα λέγαμε πως είναι μεγάλη.

Μαργαρίτα Φουρέιρα
Μαργαρίτα Φουρέιρα
Μαργαρίτα Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα δώρα που δέχτηκε για το μωράκι που περιμένει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ