Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού της έχει ξεκινήσει. Η Ελένη Φουρέιρα, σε λίγο καιρό, θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Σήμερα Κυριακή, κυκλοφόρησε η «Vogue Greece» όπου η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλιά και μιλά για αυτή την υπέροχη περίοδο που βιώνει.

«Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ότι περιμένει αγοράκι.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ελένη Φουρέιρα είπε δείχνοντας ότι η εγκυμοσύνη της έχει αλλάξει όλη τη ζωή: «Ξέρεις τι θέλω να κρατήσεις; Ότι νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή, πολύ πιο δυνατή. Είμαι μια νέα Ελένη. Νιώθω ότι με αυτό που δημιουργώ τώρα, μπορώ να δημιουργήσω τα πάντα. Εδώ μπορώ να φτιάξω άνθρωπο! Τι άλλο δεν μπορώ να κάνω;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ