Είναι η απόλυτη pop star της χώρας, η γυναίκα που σαρώνει επαγγελματικά και παρασύρει το κοινό με κάθε της hit. Η Ελένη Φουρέιρα είναι, όμως, πάνω από όλα μία ευτυχισμένη μαμά που ζει την κάθε στιγμή με τον γιο της.

Ο Μποτία Junior τής έχει κλέψει την καρδιά και κανείς δεν ξεχνά τις πρόσφατες δηλώσεις της, όπου είπε: «Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά… Κάποια στιγμή θα το πει…Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω.

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται τρυφερές στιγμές με τον γιο της

Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί.

Ελένη Φουρέιρα
Μαμά και γιος παίζουν στην παραλία

Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δε σκέφτηκα να αφήσω αυτό που αγαπώ, αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου».

Ως τρυφερή μαμά η Ελένη Φουρέιρα αφήνει τον γιο της να κάνει ό,τι θέλει και, όπως μοιράστηκε σε βίντεο, δεν του αρνείται… ακόμη και το να την ζωγραφίζει!

Το βίντεο, που πόσταρε το πρωί της Τετάρτης, είναι απολαυστικό και σίγουρα δείχνει την αδυναμία που τού έχει!

Ελένη Φουρέιρα
Οι δύο άντρες της ζωής της

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ