Συνεργάστηκαν υπέροχα στο νυχτερινό κέντρο Nox και, μέσα από την επαγγελματική συνύπαρξη, γεννήθηκε μία φιλία.  Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα έκλεισαν έναν μεγάλο κύκλο sold out εμφανίσεων, την Κυριακή 21 Απριλίου.

Οι δύο επιτυχημένοι τραγουδιστές, ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους στο κατάμεστο κέντρο και δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές. Ο Αντώνης Ρέμος, φρόντισε να πάρει μερικά δώρα για την τραγουδίστρια, μεταξύ των οποίων για τον γιο της αλλά και για τον σύζυγό της, Αλμπέρτο Μποτία. Εκείνη όταν είδε την τεράστια ανθοδέσμη, τον αρκούδο και όλα τα δώρα, ενθουσιάστηκε.

Ελένη Φουρέιρα - Αντώνης Ρέμος
Ελένη Φουρέιρα – Αντώνης Ρέμος

«Αυτά είναι για την Ελένη Φουρέιρα, αυτά είναι για τον μικρό και αυτό είναι για τον άντρα σου βέβαια», είπε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θέλησε να μάθει το όνομα του Μποτία Junior.

«Έχω δουλέψει με πάρα πολλούς καλλιτέχνες αλλά ο Αντώνης Ρέμος έχει κάτι σπουδαίο εκτός από το ότι είναι υπέροχος καλλιτέχνης. Είναι άνθρωπος, είναι ακομπλεξάριστος και πραγματικά είναι σπουδαίος σε όλα του τα επίπεδα, σε ό, τι κάνει. Η αγάπη που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος… Είναι μεγάλη μου τιμή και φέτος κάναμε την πιο ωραία σεζόν της καριέρας μου», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα στο φινάλε.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ